Виж новата дигитална брошура на Техномаркет с 20% повече оферти

...
 
Виж новата дигитална брошура на Техномаркет с 20% повече оферти
Коментари Харесай

Лятото идва в Техномаркет с неустоими предложения на СУПЕР цени

 

Виж новата цифрова листовка на Техномаркет с 20% повече предложения - постоянно подръка за елементарно, бързо и комфортно извършване на покупки! 

 

Възползвай се в този момент от изключителната опция да се сдобиеш с функционалните и качествени домашен уреди за готвене и разчистване на GORENJE, които се оферират с примамливи отстъпки единствено в комерсиалната верига.

 

Символите на лятото са, бира, отмора измежду природата и апетитен пикник с шишчета, кюфтета и пържоли. За по-сладко преглъщане на футболните пристрастености на помощ идва грилът GORENJE GCG2100S, който се предлага с цели 64,99 лева отстъпка - единствено за 175 лева Той разполага с две незалепващи плочи и мощ 2100 W, както и 7 стратегии за подготвяне на още повече вкусотии. Уредът е съвършен за потребление вкъщи на балкона и даже в кухнята поради компактния си изящен дизайн.

 

Феновете на здравословното и вкусно ядене пък ще могат да гледат мачовете, боцкайки хрупкави картофки, приготвени в AIR FRYER GORENJE AF1409DW, който идва в Техномаркет с съвсем двойна отстъпка на апетитна цена от 98,90 лева Мощността му е 1400 W, а потенциалът цели 3,5 л. Оборудван е с 9 стратегии и температурен набор от 60 до 200 градуса, LED екран и автоматизирано изключване.

Ако до футболното остават броени минути и нямате време за готвене, на помощ идва микровълновата фурна GORENJE MO17E1S, където за нула време ще си изпечете сандвич и ще претоплите вкусотиите от хладилника, единствено за 125 лева в магазините на Техномаркет. Тя има съдържимост -7 литра, стъклена паница с диаметър 24,5 см., стратегия за самопочистване AQUA CLEAN и ляво затваряне.

 

Прахосмукачката GORENJE SVC216GFW пък ще Ви обезпечи чист дом, с който да впечатлите своите посетители единствено за 249 лева Тя е отвесна, безкабелна, с време за зареждане 6 часа и самостоятелна работа за цели 60 минути, с ниско равнище на звук от 74.1dB. 

 

Надеждната класическа прахосмукачка GORENJE VCEA01GACBUCY също се предлага за 129 лева в комерсиалната верига, и разполага със 700W мощ, двоен НЕРА филтър, енергиен клас А при разчистване на твърди настилки и клас C при разчистване на килими. Снабдена е с 3 спомагателни плъгини, телескопична алуминиева тръба, резервоар 3,3 л. и дължина на кабела до 7 м.

 

Какво би било футболното лято без тв приемник с огромен екран, на който да се насладиш на обичаната игра? Смарт тв приемникът на HISENSE 55U6KQ MINI LED QLED SMART TV се предлага в Техномаркет на специфична футболна цена от 849.00 лева, или за 26.18 лева./месец при погашение с 48 вноски. Снабден е с 55-инчов 3840X2160 MINI LED QLED екран и функционалности OS VIDDA, Direct Full Array, дигитален тунер DVB-T/T2/C/S, HLG и Quantum Dot технология, както и Airplay 2 поддръжка.

 

За дребните удоволствия от живота пък се е погрижил марката ROHNSON с правилни помощници в кухнята на повече от положителни цени. 

 

Еспресо кафемашината ROHNSON R-990 идва в твоя дом на цена от 149 лева, с двоен S/S филтър за съвършен крем, дюза за капучино, система за отбрана от прегряване и свръх налягане, както и енергоспестяваща ERP система.

 

Шейкърът ROHNSON R-4410 ще помогне без старания да приготвите съвършеното фрапе вкъщи или пък апетитен протеинов шейк за фитнес фанатиците. Той разполага с чаша от неръждаема стомана с размер 500 мл., избор от ниска или турбо скорост и равнище на звук от 75 DB.

 

Фритюрникът ROHNSON R-281 се предлага за 88,90 лева и е оборудван с иноксов корпус с ненагряващи се дръжки, емайлиран и преносим вътрешен съд, съдържимост 3 л. и мощ 2000 W, прозорец на капака за по-удобно пържене и филтър за мазнината, а уредът е изцяло разглобяем.

Електрическата скара ROHNSON R-2525 е най-хубавият асистент на футболните почитатели и техните съпруги, защото за малко време върху нея могат да бъдат изпечени вкусни палачинки, пресни зеленчуци или да се затоплят авансово приготвени ястия. Само в Техномаркет уредът идва за 118 лв. и разполага с мощ от 2200W, сваляща се плоча с незалепващо покритие, лесна за разчистване преносима тавичка за оттичане на мазнината, контролиране на температурата от 140 до 230 градуса и ненагряващи се дръжки.

 

Тежката артилерия в Техномаркет идва с уредите на Samsung, които обезпечено вършат живота по-лесен и прелестен.

 

Перлата в короната на марката е хладилникът Samsung Family Hub с вградена AI Vision Inside камера, с която виждаш от смарт телефона си когато и да е кои артикули са налични и кои са на приключване! Той е изискан в модерния черен цвят и е с впечатляващи размери 183.0/91.2/72.3 см. и общ размер от 636 л. като хладилната част побира 386 л., а фризерната - 250 л. Оборудван е с NО FROST система, грациозен екран, LED осветяване, цифров инверторен компресор, диспенсър за вода и лед и връзка с водопровода. Снабден е с функционалност тревога за отворена врата, режим SmartThings AI Energy, размер на заледяване 12 кг./24 ч. и ниско равнище на звук. Високотехнологичното знамение идва в дома Ви с помощта на Техномаркет на охлаждаща цена от 4,999.00 лева, или за 154.14 лева./месец на погашение с 48 вноски.

 

Комбинираният ледник SAMSUNG RB34C652EB1/EF пък се предлага в комерсиалната верига на цена от 1,199.00 лева, или за 36.97 лева./месец на погашение с 48 вноски. Обемът на хладилната част е 227 л., а на фризера - 114 л. Разполага с NО FROST система, инверторен компресор, диспансер за вода, технология All-Around Cooling и SpaceMax™, както и функционалностите Power Cool, Power Freeze и Humidity Fresh. Обемът му за заледяване е 8 кг./24 ч., а времето за предпазване при прекъсване на тока - 9 часа. 

 

Пералнята SAMSUNG WW90CGC04DABLE единствено в този момент в Техномаркет коства 949.00 лева, или за 29.26 лева./месец на погашение с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А, 14 стратегии, потенциал за пране 9 кг. и е оборудвана с технологиите Eco Bubble™ и Bubble Soak за накисване в мехурчета, както и предпране, StayClean Drawer и Quick Wash 15’.

 

Пералнята SAMSUNG WW11DG5B25AELE идва със 160 лева отстъпка на цена от 999.00 лева или за 30.80 лева./месец на погашение с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А, потенциал на пране 11 кг., 14 стратегии, отсрочен старт, инверторен мотор, както и технологиите AI Control, AI Ecobubble™, QuickDrive, Auto Dispense, Bubble Soak, Drum Clean+ и Hygiene Steam, дружно с ниско равнище на звук при центрофугиране и отбрана от деца.

 

Неустоими оферти на СУПЕР цени в новата цифрова листовка на Техномаркет! Възползвайте се в този момент!

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР